ye-logo.v1.2

Валерій Лесков: інформація про сплановане інсценування викрадення Булатова – брехня

Євромайдан 3666
Фото: Дмитра Скрипника

Повідомив керівник обласної організації ВО «Батьківщина».

Очільник обласної «Батьківщини» Валерій Лесков відхрестився від депутатів Ізяславської райради, які звернулись із відкрити листом до мешканців району щодо інсценування викрадення лідера Автомайдану Дмитра Булатова.

«Хмельницька обласна партійна організація ВО «Батьківщина» вважає такі заяви цинічною та безпідставною брехнею. Повідомляємо, що Л.Валігура не є членом партії, оскільки разом із своїм шефом - «тушкою» депутатом Верховної Ради України В.Кравчуком, зрадив своїх виборців та продався кривавому режиму Януковича за, що і був виключений із членів партії», - йдеться у заяві Валерія Лескова.

За словами керівника обласної організації ВО «Батьківщина», це вже не перша спроба цих депутатів Ізяславської райради, прикриваючись ім’ям Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина», прислужитись режиму Януковича.

«Виконуючи своє чергове завдання від злочинної влади, Л.Валігурі вдалось розгледіти із своєї домівки в Ізяславському районі, як Д.Булатов сам спланував та організував своє викрадення. Затьмарені бажанням прислужитись такі депутати ладні говорити на чорне – біле, та відверто брехати своїм виборцям. Адже факт фізичних тортур над лідером «Автомайдану» підтвердили, як українські так і європейські лікарі», - повідомляє головний «бютівець» Хмельниччини.

«Закликаємо громаду Хмельницької області не зважати увагу на дрібне шкідництво та провокації від зрадника – «тушки» В.Кравчука та його підлеглих. Оскільки Л.Валігура є офіційним помічником депутата Верховної Ради Кравчука», - резюмує Валерій Лесков.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую