ye-logo.v1.2

Барикади таки розберуть

Євромайдан 2378
Фото: автора

Про це повідомив обласний бютівець Валерій Лесков.

Керівник обласної організації ВО "Батьківщина" Валерій Лесков в неділю, під час Народного віче у Хмельницькому, заявив, що барикади біля обласної ради таки розберуть. Щоправда, стосується це лише скатів, а мішки, з яких сформований кордон навколо центрального входу до приміщення, поки що залишать. Він повідомив, що на засіданні ради ВО "Майдан" було прийнято рішення звернутися до громади, щоб вирішити, що робити з барикадами.

"Відповідно до закону про амністію, пропонуємо прибрати скати (з яких побудавана частина барикад біля Хмельницької ОДА - авт.). Барикади будували не політичні сили, а громадяни, які самоорганізувалися і таким чином висловлюють свій протест проти дій влади. Тому, рішення про те, щоб прибрати ці скати теж за вами", - повідомив бютівець і закликав присутніх проголосувати.

Рішення прибрати скати було одноголосним, однак коли це станеться, не повідомили.

За словами коменданта хмельницького майдану Василя Мельника, спочатку потрібно визначити, куди і чим їх вивозити.

"В нас є люди, які розберуть барикади зі скатів і погрузять їх куди потрібно. І, якщо чесно - добре, що їх нарешті заберуть. Вже кілька разів невідомі намагалися підпалити скати, ми ледве загасили вогонь", - зізнається чоловік.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую