ye-logo.v1.2

Хмельницьких майданівців лікують і в Києві, і закордоном

Євромайдан 2223
Фото: tsn.ua

Місцеві лікарні також пропонують свою допомогу українцям з інших регіонів.

«У Хмельницькій міській лікарні перебуває троє хмельничан. Людмилу Шеремет, яку госпіталізували сюди у реанімаційне відділення, вчора, 23 лютого, поховали. Двоє чоловіків знаходяться у реанімації, третій — у хірургічному відділенні. Стан у них нелегкий, але стабільний», - розповідає координатор з розшуку постраждалих громадського об'єднання «Майдан» Володимир Лукіянчук.

Взялася лікувати поранених у Києві і Хмельницька обласна лікарня.

«Один лежить у реанімації, по двоє у нейрохірургії та травматології. У них також кульові поранення: в голову, ногу, плечі. Лише жінку поранили у Хмельницькому, решту — у Києві під час штурму», - додає Володимир Лукіянчук.

Окрім того, п'ятеро майданівців - мешканців Хмельниччини - проходять курс лікування у київських лікарнях, а одного навіть забрали у Польщу.

«Ми зараз збираємо дані про тих, кого поранили у Києві і лікується у столичних медзакладах. Є прізвища трьох кого розшукуємо, але таких більше, ми просто про них не знаємо. Тому просимо усіх, якщо вам відома інформація про перебування людей у тих чи інших лікарнях, звертайтеся до громадського об'єднання «Майдан» або до мене за номером (068) 328-01-97 та повідомляйте про них. Хмельницькі лікарні готові приймати поранених у Києві. Усім необхідним тут забезпечені, головне аби хворий був придатний до транспортування», - запевняє «майданівець».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую