ye-logo.v1.2

Ядуху замінить Лесков? (ВІДЕО)

Євромайдан 4373
Фото: автора

Сьогодні Народна рада винесла кандидатуру Валерія Лескова на посаду губернатора.

Кількатисячний Майдан, як сьогодні, 2 березня, у Хмельницькому збирався всього кілька разів: після розгонів столичного майдану та прийняття «диктаторських» законів.
Сьогодні хмельничан на головну площу міста вивела ситуація в Криму, та в країні в цілому.
Та поки з гучномовця лунали промови, заклики до мобіізації, гарячі новини з Криму та інформація з військкоматів, позаду кількатисячного мітингу з’явилися плакати. Розгорнули їх, судячи із написів на плакатах, представники ветеранської організації воїнів-афганців із Кам’янця-Подільського.


Обурені активісти зі словами «не час зараз для політичних агітацій» порвали паперові плакати.
Чоловік, який представився Олексієм і до якого нас переадресували люди з плакатами повідомив, що вони «не зовсім вірно зорієнтувалися у заході, який проводиться».

<

>

Тим часом зі сцени представник Народної ради Олесь Вітряний запропонував присутнім на площі хмельничанам підтримати кандидатуру Валерія Лескова на посаду губернатора Хмельниччини, як єдину від хмельницького Майдану.

Реакція Майдану була неоднозначною. Коли депутат обласної ради Віктор Адамський виступаючи повідомив, що "давайте доручимо Валерію Олександровичу забезпечення європейського вибору розвитку Хмельниччини", поодинокі вигуки "Ні!" заглушили гасла "Лесков!".  

«Губернаторів призначає Президент України. Але, в зв’язку з подіями у нашій країні, Революцією Гідності, усі кандидатури проходять через Майдан. Тому сьогоднішнє рішення, як рішення Народної ради, буде направлена на розгляд виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова, як підтвердження того, що Хмельницька область не проти такої кандидатури на посаді губернатора, як Валерій Лесков», – пояснив член Народної ради Олексій Голеншин.

Нагадаємо, Василь Ядуха написав заяву про складання повноважень голови ОДА 22 лютого. 
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую