ye-logo.v1.2

"Майдан" вимагає відмовитися від квотного принципу (ДОКУМЕНТ)

Євромайдан 3487
Фото: news.lutsk.ua

Рада Майдану закликає політичних лідерів відмовитися від квотного принципу розподілу посад.

Рада ГО "Майдан" у Хмельницькому звернулася з таким проханням до виконуючого обов'язки Президента України Олександра Турчинова та лідерів трьох партій Віталія Кличка, Юлії Тимошенко та Олега Тягнибока з вимогою "відмовитися від квотного принципу в призначенні голів обласних державних адміністрацій".

У зверненні майданівці вимагають призначити на голову Хмельницької ОДА людину, яка "має високі якості українського патріота, є активним учасником та організатором національного спротиву, має відповідну кваліфікацію та користується підримкою громади". 

Заява підписана головуючим на засіданні Ради Майдану Валерієм Лесковим. 

Таке ж звернення підписали й козаки із Українського козацтва.

 

Нагадаємо, що саме Валерія Лескова "пророчили" у крісло губернатора, ще до того, як згідно з квотним розприділенням (кожній парті по вісім областей для призначення "своїх" людей на посади - авт.) Хмельниччина відійшла "Удару". 

Ударівці ж, на посаду голови ОДА пропонують голову Старокостянтинівської районної політичної організації "Удар" Леоніда Пруса. 

Довідка: Леонід Прус народився 1 грудня 1973 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фахівець 1-ої категорії, Державна інспекція з карантину рослин у Хмельницькій області, член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в місті Хмельницькому, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 174.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую