ye-logo.v1.2

Лесков чи Прус? Тиха війна «недогубернаторів» та оточення (ВІДЕО)

Євромайдан 6566

)

Поки дилема з призначенням голови облдержадміністрації висить у повітрі, чи, точніше, вирішується у столичних кабінетах, у Хмельницькому на Раді Майдану йде тиха війна.

Сьогоднішнє засідання зібрало аншлаг – представники громадськості, які прийшли, щоб послухати, про що ж говорять на засіданні, не просто заповнили залу, а й «підпирали» стіни.
Постійні члени Ради Майдану зізнаються: «Такої активності не було ніколи! Але, чим ближче до моменту призначення голови ОДА та розподілення посад, тим активнішими стають ті, кого раніше й не видно було на горизонті!»


Усі чекали появи «темної конячки» – претендента на пост голови облдержадміністрації, ударівця Леоніда Пруса.
І він таки прийшов. Зі свитою. Запізнився. Тихо чекав моменту, коли головуючий Валерій Лесков дозволить йому «презентувати свою персону загалу».
…Минуло майже півтори години, а в залі все вирішували питання фінансів для військових, списків поранених і сперечалися, «хто правий – хто винний». Щоб вгамувати емоції Валерій Лесков… оголосив перерву на півгодини.
Одягаючись у пальто, Валерій Олександрович «перекинувся» кількома словами з Леонідом Прусом, якого намагалася представити головуючому ударівка Леся Стебло.

Після перерви дискусії продовжилися, але Леоніду Івановичу слово таки дали.
«Я готовий спілкуватися з вами, вийти на Майдан, розповісти про себе детальніше… В мене є стратегія, я знаю область. Знаю, як і що потрібно робити. Щодо команди, то вона буде винятково із професіоналів…» – несміливо почав Леонід Прус.
Члени Ради Майдану один за одним почали «засипати» ударівця репліками та запитаннями: «Прийняти кандидатуру до відома», «Ми маємо кандидата, за якого проголосувала і Рада Майдану», «Майдан підтримав одноголосно»… Після цих слів знявся галас, втрутилася самооборона і… Валерій Лесков оголосив про закриття засідання Ради Майдану.

Всі емоції – на відео.

 

Коментарі:

Леонід Мартинчук 15.03.2014 18:03

Прус Леонід Іванович

Порушена кримінальна справа за № 31/0118 від 17.12.2007 року.

Засуджений Хмельницьким міськрайонним судом по статті 366 ч.1 Кримінального Кодексу України (службове підроблення документів, а умисне завищення вартості повернення ПДВ із державного бюджету не чистим на руку підприємцям, що нанесли збитки державі)

Справу закрито на підставі статті 45 Кримінального Кодексу України, так як Прус Леонід Іванович визнав свою провину у скоєні злочину.

Дана стаття не підпадає під амністію. З такою судимістю Прус Леонід Іванович не мав і не має права обіймати посади в органах державної влади.

Справа знаходиться в Хмельницькій міжрайонній природоохоронній прокуратурі м. Нетіщин.

Хмельничанин 13.03.2014 08:01

Ребята бютовцы, ну убедите кто-то Лескова не переться туда! Ну вы же сами видите, не место ему там! Имеет себе человек репутацию в городе, так пусть имеет и дальше. Пусть и дальше себе будет чиновником тихом омутом. Но не выпускайте тех чертей из бутылки, не мочите и не топите свою и так уже более чем влажную репутацию! Ну б....ну вам еще жить в этом городе и избираться, а вы себя хороните одним Лесковым!!!! Как он станет губернатором, то вам кроме как используя админресурс (а вы ж и мы ж не за это боролись, правда же?) не выйти больше в политику, как этого не понять???

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую