ye-logo.v1.2

Юлія Тимошенко: "За приєднання Криму до Росії проголосували 34% кримчан"

Євромайдан 2942

Реальні результати знають і ті, хто референдум фальшував, і ті, хто оголошував, і ті, хто слідкував за цими процесами.

 За словами Юлії Тимошенко, сьогодні (21.03.2014 р. - ред.) вона і її команда зустрічалися із лідерами кримо-татарського народу, які "надали реальні цифри" референдуму в Криму.

"Виявляється, що реальні результати знають і ті, хто референдум фальшував, і ті, хто оголошував, і ті, хто слідкував за цими процесами. За даними лідерів кримо-татарського народу, за приєднання Криму до Росії проголосували трохи більше 34% кримчан. І це дуже схоже на правду", — сказала Тимошенко в ефірі "Шустер-LIVE".

І тепер, зазначає екс-прем'єрка, постає питання: Україна не визнає ніяких анексій, Україна вважала і вважає Крим територією України.

"І усі заклики: перекрити газ, воду, електроенергію, не правильні. Ми не можемо бути агресорами по типу Путіна щодо свого власного народу. Кожен кримчанин – це наш громадянин і ми мусимо у всьому демонструвати підтримку", — додає вона.

Водночас, Тимошенко назвала усіх українських військових у Криму дуже мужніми і сказал, що Україна повинна платити своїм громадянам усе, що передбачене законом.

Телеканал новин "24"

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую