ye-logo.v1.2

Мирний, Лукашук, Корнійчук, Сабій – персони нон-грата в Криму

Євромайдан 2111

Нелегітимна Рада Криму опублікувала список чиновників, яким заборонять в'їзд в автономію

Верховна рада АРК 27 березня опубліковала список, що включає 320 прізвищ людей, поява яких на території півострова вважається «небажаною». На 85% цей список складається з переліку депутатів Верховної Ради України, які 15 березня проголосували за розпуск Верховної Ради АРК.

У список персон нон грата на території окупованого російськими військами Криму потрапили практично усі депутати Верховної Ради України, в тому числі і представники Партії регіонів (наприклад, Михайло Чечетов чи Сергій Тігіпко). Проте лідер фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов у списку відсутній. Відсутні також у списку і депутати парламенту від КПУ, які не голосували 15 березня за розпуск Верховної Ради АРК.

Із 11 народних обранців, які представляють у Верховній Раді Хмельниччину, до списку «небажаних» в Криму потрапили десятеро: Віктор Бондар, Сергій Буряк, Олександр Герега, Олександр Корнійчук, Василь Кравчук, Сергій Лабазюк, Олег Лукашук, Володимир Мельниченко, Олександр Мирний, Ігор Сабій. Комуністка Ольга Борита до "чорного списку" не потрапила.

Також до переліку включене практично усе вище керівництво України, зокрема, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, в.о. президента Олександр Турчинов, керівник МВС Арсен Аваков, голова СБУ Валентин Наливайченко, секретар РНБО Андрій Парубій, генпрокурор Олег Махніцький та інші представники влади.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую