ye-logo.v1.2

Новий кований місток з'явився у парку імені Михайла Чекмана

2408
khmelnytsky.com
Фото: khmelnytsky.com

Значно покращився і благоустрій — оновилося освітлення та доріжки вкрилися “свіжим” асфальтом.

Перше, що бачать хмельничани та гості міста, коли йдуть відпочивати у головний і найбільший парк Хмельницького – парк культури і відпочинку імені Михайла Чекмана — новий місток через Південний Буг із боку центрального входу. Стильна й оригінальна кована споруда виготовлена вручну. Такий “мереживний метал” ідеально вписався в загальний “екстер'єр” та став гідним “обличчям” парку.
Проте, це не єдина позитивна зміна. Як повідомили нам у комунальному підприємстві “Парки та сквери Хмельницького”, силами працівників парку було споруджено власну теплицю, в якій вирощують розсаду на клумби. За кошти підприємства капітального оновлення набув туалет. Встановили навіть систему вентиляції. В рамках заходів підготовки до зимового періоду відремонтовано відповідну техніку та заготовлено зерно для тварин, які мешкають в зоокуточку.
Кошти на новий місток, освітлення і на оновлення малих архітектурних форм вдалось акумулювати за рахунок пайової участі підприємців, які розгорнули свою діяльність на території парку.

"Реконструкція центрального входу в парк ще не завершилася, але підходить до кінця, - каже виконуючий обов'язки директора комунального підприємства "Парки та сквери Хмельницького" Сергій Кучер. - До кінця року плануємо побудувати ще один місток - біля спортивної школи. Також хочемо оновити покрівлю в адмінбудівлі та підлогу в кліточках тварин в зоокуточку".
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую