ye-logo.v1.2

В театрі Старицького виступлять учні Сухішвілі

2406
Фото: orientaldance.com.ua

Учасники ансамблю грузинського танцю «Іберіелі» не лише танцюватимуть та співатимуть, але й пригощатимуть елітним грузинським вином.

30 жовтня в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені М. Старицького відбудеться концерт молодого ансамблю грузинського танцю «Іберіелі», вихованців школи Сухішвілі. Двадцять вокалісті та танцюристів представлять на розсуд хмельничан хореографічний фольклор регіонів Грузії: «Парца», «Давлурі», «Картулі», «Ачарулі», «Сама», «Жіночий Хорумі», «Нарнарі», «Старий Тбілісі» тощо. Також в репертуарі ансамблю є і нові грузинські танці, які обробили хореографи колективу і додали до них нові елементи. Незвичною родзинкою концерту стане дегустація елітного грузинського вина.
Ансамбль грузинських народних танців «Іберіелі» був створений в 2001 році. В результаті старанної роботи і ентузіазму художнього керівника - Макі Ломсадзе танцюристи швидко завоювали популярність і успішно служать поширенню грузинської культури й мистецтва в Україні. Протягом цього часу ансамбль взяв участь у багатьох республіканських та міжнародних фольклорних фестивалях і своїм талантом завоював чимало нагород і призів. За участі «Іберіелі» знято три документальні фільми.
Початок концерту о 19.00. Ціна квитків – від 70 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую