ye-logo.v1.2

Олександр Педан дізнавався про секрети грузинської кухні

3789
Фото: lichnosti.net

Наш земляк вчився готувати кавказькі страви у кулінарному шоу «Все буде смачно».

Схоже хмельничани не лише гарно співають, але й масово підкорюють кулінарну ниву. В ранковому недільному ефірі «золотий шеф-кухар України» Мікаель Ароян навчав відомого телеведучого Олександра Педана готувати відразу три види хінкалі – класичні м'ясні з ароматно-пряним бульйоном, із печерицями, морквою і сулугуні та солодкі хінкалі з інжиром, чорносливом і горішками.
«Я часто їжджу до Грузії кататися на лижах, - каже Сашко. - Цього року, коли поверталися з друзями з гір, ми попросили водія завести нас поїсти в якийсь заклад для місцевих. Водій нічого кращого не придумав, як привести нас до себе додому. І там літні жінки, в чорних грузинських одежах, прямо на наших очах готували різні витребеньки місцевої кухні. У дворі на вогні стояв величезний казан, і в ньому варили хінкалі. Я коли спробував їх, то просто закохався в цю страву. Нічого смачнішого ніколи не їв! Ми потім перед від'їздом, напевно, з десяток хінкальних у Тбілісі обійшли. Я навіть не підозрював, що їх так багато. В Тбілісі навіть цілий Будинок хінкалі є. Коли приїхали на Батьківщину, вирішив знайти хінкальну в Києві. Сходив в один ресторан, інший… Але все не те, не той смак. Тому я вирішив, що хінкалі треба робити вдома. Дружина навідріз відмовилася їх готувати, мовляв, вона не грузинка, до того ж, її цілком влаштовують пельмені. Тоді я вирішив взяти все в свої руки! Нарив в Інтернеті купу рецептів, став готувати. Вийшло ще гірше, ніж у ресторанах. Але під чуйним керівництвом Мікаеля у мене з легкістю вийшло відтворити той неповторний смак».
Нагадаємо, що у минулі вихідні свої сили у кулінарному шоу спробувала ще одна хмельничанка Наталя Фаліон, незміна солістка та керівник ансамблю «Лісапєтний батальйон».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую