Гаряча тема:
- Війна
Олександр Педан дізнавався про секрети грузинської кухні
Наш земляк вчився готувати кавказькі страви у кулінарному шоу «Все буде смачно».
Схоже хмельничани не лише гарно співають, але й масово підкорюють кулінарну ниву. В ранковому недільному ефірі «золотий шеф-кухар України» Мікаель Ароян навчав відомого телеведучого Олександра Педана готувати відразу три види хінкалі – класичні м'ясні з ароматно-пряним бульйоном, із печерицями, морквою і сулугуні та солодкі хінкалі з інжиром, чорносливом і горішками.
«Я часто їжджу до Грузії кататися на лижах, - каже Сашко. - Цього року, коли поверталися з друзями з гір, ми попросили водія завести нас поїсти в якийсь заклад для місцевих. Водій нічого кращого не придумав, як привести нас до себе додому. І там літні жінки, в чорних грузинських одежах, прямо на наших очах готували різні витребеньки місцевої кухні. У дворі на вогні стояв величезний казан, і в ньому варили хінкалі. Я коли спробував їх, то просто закохався в цю страву. Нічого смачнішого ніколи не їв! Ми потім перед від'їздом, напевно, з десяток хінкальних у Тбілісі обійшли. Я навіть не підозрював, що їх так багато. В Тбілісі навіть цілий Будинок хінкалі є. Коли приїхали на Батьківщину, вирішив знайти хінкальну в Києві. Сходив в один ресторан, інший… Але все не те, не той смак. Тому я вирішив, що хінкалі треба робити вдома. Дружина навідріз відмовилася їх готувати, мовляв, вона не грузинка, до того ж, її цілком влаштовують пельмені. Тоді я вирішив взяти все в свої руки! Нарив в Інтернеті купу рецептів, став готувати. Вийшло ще гірше, ніж у ресторанах. Але під чуйним керівництвом Мікаеля у мене з легкістю вийшло відтворити той неповторний смак».
Нагадаємо, що у минулі вихідні свої сили у кулінарному шоу спробувала ще одна хмельничанка Наталя Фаліон, незміна солістка та керівник ансамблю «Лісапєтний батальйон».
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: