ye-logo.v1.2

Подолян запрошують долучатись до прибирання культурних пам’яток

Афіша 2149
з архіву редакції
Фото: з архіву редакції

У суботу, 15 листопада, розчищатимуть від самонасаджень Сатанівську фортецю, у неділю, 16 листопада, – замок Острозьких у Старокостянтинові.

Волонтерський рух «У майбутнє через культуру» запрошує усіх небайдужих подолян до участі у прибиранні культурних пам’яток Хмельниччини. Цими вихідними заплановані дві поїздки: 15 листопада – до Сатанова Городоцького району, 16 листопада – до Старокостянтинова. «Виїзд о 8.30 від Хмельницької обласної філармонії, – каже координатор волонтерського руху «У майбутнє через культуру» Денис Монастирський. – Повернення – приблизно о 19.00. Поїздки проводимо групами по 20 чоловік. Умови сталі: проїзд, рукавички та інвентар – безкоштовні. Обід та теплий робочий одяг – берете з собою».
За два з половиною місяці волонтери здійснили майже два десятка поїздок. За цей час вони долучились до прибирання культурно-історичних пам’яток Ізяслава, Меджибожа, Самчиків, Сатанова, Чорнокозинців, Зінькова, Жванця та Антонін. За словами Дениса Монастирського, їх завдання – допомога у благоустрої культурно-історичних пам’яток краю, формування позитивного ставлення молоді до своєї спадщини, а ще – мотивувавання місцевих громад до постійного догляду за пам’ятками.
Цими вихідними волонтери планують розчищати від самонасаджень Сатанівську фортецю та наводити лад у замку князів Острозьких, що у Старокостянтинові. «Напевно, це будуть останні виїзди цього сезону, – каже Денис Монастирський. – Тому приєднуйтесь всі, хто мав сумніви до цього! Адже у нові поїздки вирушатимемо вже навесні».
За детальною інформацією звертайтесь до координатора волонтерського руху «У майбутнє через культуру» Дениса Монастирського: 067-990-51-44.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую