ye-logo.v1.2

В пам’ять Небесної сотні: Ніхто не думав, що прийде війна

Євромайдан 4902

В Обласній філармонії 20 лютого відбувся концерт-реквієм академічного симфонічного оркестру, присвячений пам’яті загиблих героїв Майдану.

Хмельничани прийшли згадати події річної давності, вшанувати загиблих під час Революції Гідності на концерті у філармонії. Вечір пройшов зі сльозами на очах. Прониклива інструментальна музика, акапельний спів, пісні під гітару супроводжувалися світлинами з Майдану і фотографіями загиблих. У залі прозвучав неофіційний гімн Революції Гідності «Пливе кача» у виконанні квінтету «Mikst», а виступ барда Ігоря Білого почався зі слів:
«Ніхто не думав, що прийде війна
Від москалів, що кричали: «Ми брати!».
І що поїде дах у московського царя,
Та боронити рідну землю станем ми».

Виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної адміністрації Олександр Симчишин закликав хмельничан пам’ятати про героїзм Небесної Сотні і будувати разом міцну українську державу.
«Героїзм хлопців, які пішли рік тому на Інститутську, дав нам шанс змінитися самим і змінити Україну. Сьогодні українські чоловіки стримують ворога на Сході і знову дають нам шанс змінитися. Наш обов’язок спільними зусиллями, пам’ятаючи про подвиг наших побратимів, побудувати заможну українську державу. Адже саме заможна українська держава буде для наших дітей і внуків найкращим пам’ятником Небесної Сотні і героям, які воюють на Сході», - виголосив Олександр Симчишин.

Даша Пастернак.

 

 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую