ye-logo.v1.2

Детективи та казки для дорослих презентують у Хмельницькому

Афіша 2368
Фото: sumno.org.ua

6 квітня у Хмельницькій обласній філармонії відбудеться зустріч з українським письменником Андрієм Кокотюхою.

Твори у кращих традиціях Артура Конана Дойла, Едгара По та вітчизняного детективу 20-х років минулого століття. Усе це про стиль Андрія Кокотюхи. В його доробку десятки пригодницьких романів, він популярний майстер цього жанру, неодноразово здобував номінації у різних літературних конкурсах. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продаж в Україні.
Народився письменник у Ніжині в 1970 р.
Перший художній твір – бойовик із життя лісових звірят – написав семилітнім. До 12 років писав лише казки. Фундаментальна освіта, здобута на факультеті журналістики Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка, співпраця з багатьма популярними газетами, журналами, видавництвами , кіностудіями Андрію Кокотюсі прислужилися доброю школою.
Смислом креативу вважає: почути історію, перетравити її, спроектувати на себе, стати оповідачем і цікаво подати. Це чи не єдиний вітчизняний автор, який регулярно пише детективи та казки для дорослих.
Чому читабельні детективи? Герой такого роману – незалежна людина, особистість, що мислить нестандартно, критично і завжди перемагає. Можливо в житті так не часто буває, але люди хочуть вірити у це, тому й читають детективи.
На наших зустрічах у квітні Андрій Кокотюха презентує свою ювілейну п‘ятдесяту книжку «Адвокат з Личаківської», першу із семи книжок про Львів.

Даша ПАСТЕРНАК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую