ye-logo.v1.2

На фестивалі «Вальс-бостон» виступлять Марина Круть і Антон Вараниця

Афіша 6496
У фестивалі візьме участь відома бандуристка Марина Круть
У фестивалі візьме участь відома бандуристка Марина Круть. Фото: з архіву редакції

Ювілейний фестиваль авторської пісні відкриє нові імена та влаштує концерти відомих митців.

«Наш фестиваль — це зустріч талановитих людей, музикантів, поетів і композиторів. Це цікаве спілкування з творчими людьми та відкриття нових імен у мистецтві, - розповідає директор фестивалю, голова клубу авторської пісні Хмельницького Лілія Кліпова. - Цьогоріч фестиваль триватиме два дні, за які ви отримаєте море позитивних емоцій».
У перший день, 21 жовтня, відбудеться урочисте відкриття та концерт гостей і переможців минулих фестивалів.
На 22 жовтня запланована конкурсна програма, в ході якої журі визначить найкращих виконавців авторської пісні, поезії та інструментальної музики. У цей день також відбудуться позаконкурсні виступи відомих подільських митців.
Уже підтвердили свою участь Андрій Шамрай, Борис Ковальський, брати Сергій та Олександр Томчуки, подружжя Віра та Юрій Найди, Борис Ковальський, Павло Решетник,   Олександр Новокшонов, гурт «Літній час» та інші музиканти. Лілія Кліпова спільно із композитором та виконавцем Віктором Відоменком представлять програму, яка складатиметься з авторських пісень обох митців та поезії пані Лілії.


Під час фестивалю відбудеться гала-концерт лауреатів минулих років. На фото Олександр Новокшонов (зліва) та Борис Ковальський.

Спеціальні гості фестивалю — бандуристка, вокалістка, авторка та виконавиця власних пісень, лідерка гурту «KRUT» Марина Круть та скрипаль Антон Вараниця.
Фестиваль відбуватиметься 21 та 22 жовтня в обласному науково-методичному центрі культури і мистецтв за адресою: вул. Володимирська, 103 (навпроти ТРК «Поділля-центр»).
21 жовтня початок о 17.00, 22 жовтня — о 18.30. Вхідний квиток — 20 грн.

Читайте також, як театр імені Михайла Старицького відкриє новий театральний сезон.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую