ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентуватимуть мистецький андеграунд

Афіша 2433
На фестивалі виступить поетка Олена Герасим
На фестивалі виступить поетка Олена Герасим'юк. Фото: з архіву редакції

У нашому місті вдруге відбудеться масштабний Cow Art Fst

Наприкінці жовтня хмельничани матимуть можливість насолодитися різними видами сучасного українського мистецтва — поезією, музикою та кінематографом. Адже творче об'єднання «Бодрая Корова» вдруге влаштовує у нашому місті Cow Art Fst.
«Наш фестиваль — це мистецький майданчик, учасники якого не просто діляться своєю творчістю, тут відбувається діалог з глядачем, презентується вітчизняне мистецтво в контексті світового, - розповідає представник об'єднання «Бодрая Корова» Ігор Прощук. - Ми маємо на меті розвивати культурний осередок міста і можливості для змістовного відпочинку».
Якщо минулого року організатори фестивалю акцентували увагу на музиці, живописі і фотографії, цьогоріч, крім гуртів, глядачів побачать виступи поетів, переглянуть сучасне кіно та зустрінуться з режисерами.
Зокрема, на фестиваль завітає поетка та перекладачка Олена Герасим’юк, яка у березні презентувала хмельничанам збірку «Глухота», а також Вано Крюґер, Іван Семесюк, Лапірайт. Про бюджетну мандрівку та справжні пригоди в США розповість харків'янин Максим Заселян, який прославився своїм відеоблогом «Пригоди Бомжа в Штатах».
Музичну частину представлятимуть гурти з Києва, Вінниці, Житомиру, Рівного, Хмельницького та петербурзький колектив «SHORTPARIS» .
Вартість абонементу на два дні — 150 грн, окремо продаватимуться квитки на кожній локації. Детальну інформацію про фестиваль можна дізнатися в офіційній групі фестивалю.

Програма

23 жовтня
- 15:00, «Вина Криму» (вул. Грушевського, 82): Лапірайт і Вано Крюґер (поезія), Іван Семесюк «Еволюція або смерть! Пригоди павіана Томаса»;
- 18:00, кінотеатр «Планета» (вул. Подільська, 39), сучасне українське кіно (СУК);
- 22:00, монотеатр «Кут» (вул. Проскурівського підпілля, 33), музична частина: «Людська Подоба» (м.Київ), BEEO (Хмельницький), FTBT (Хмельницький).

24 жовтня
- 15:00, «Вина Криму»: Олена Герасим'юк (поезія), Максим Заселян «Пригоди бомжа в Штатах» Іван Семесюк, Вано Крюґер та Люта Справа «Мистецький барбакан. Трикутник дев'яносто два»
- 18:00, кінотеатр «Планета», сучасне українське кіно;
- 22:00, монотеатр «Кут», музична частина: «Курносая Дура» (Вінниця), SHORTPARIS (Санкт-Петербург), KARR (Житомир), Internet Sushi (Рівне).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую