ye-logo.v1.2

Річницю від народження Лесі Українки у Хмельницькому відзначать конкурсом

Афіша 3544
Відзначатимуть 145-річчю від дня народження Лесі Українки
Відзначатимуть 145-річчю від дня народження Лесі Українки. Фото: day.kiev.ua

Визначатимуть кращих у номінаціях: художнє читання, уривки вистав і хореографія тощо.

У Хмельницькому 25 лютого проведуть обласний огляд-конкурс “Лесина казка”, приурочений 145-річчю від дня народження Лесі Українки. До участі запрошуються вокалісти, читці, театральні колективи.

Як розповідає директор обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Анатолій Бєлєванцев, такий конкурс у Хмельницькому проводять уперше. Вік учасників необмежений.

Кращих визначатимуть у номінаціях: хореографія (постановки за тематикою творів Лесі Українки до 5 хв); уривки вистав (літературні та літературно-музичні композиції за творами Лесі Українки тривалістю до 10 хв); художнє читання (твір або уривок з поетичного і прозового твору тривалістю до 5 хв кожен); декоративно-ужиткове мистецтво (різножанрові вироби за тематикою Лесі Українки); вокал (один твір тривалістю до 5 хв).

Конкурс “Лесина казка” відбудеться 25 лютого об 11 годині у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва (вулиця Володимирська, 103). Довідки за телефонами: (0382)-65-72-46 або 65-80-03.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую