ye-logo.v1.2

Для молоді в Кам'янці-Подільському організовують бульбашкове шоу, фотосушку і “відкритий мікрофон”

Афіша 3809
Європейський сквер стане місцем для молоді
Європейський сквер стане місцем для молоді. Фото: з архіву

Європейський сквер стане майданчиком для презентації інтересів молодих людей.

У Кам'янці-Подільському 26 червня влаштують справжнє свято для молоді у Європейському сквері. Як зазначають у міській раді, планується, що його умовно розділять на шість платформ – центральну, освітню, танцювальну, мистецьку , спортивну та hand-made.

“На центральному майданчику нагороджуватимуть активну молодь, проведуть бульбашкове шоу, організують фотосушку та фотозону, гру «Хто зверху?», виступи команд КВН. Освітній майданчик збере молодіжних активістів, лідерів громадських організацій, які у форматі «відкритого мікрофону» проведуть лекції-дискусії на цікаві для молоді теми”, - повідомляє прес-служба міської ради.

Танцювальний майданчик збере прихильників пристрасних латиноамериканських танців та чарлідерок. На мистецькій платформі художники демонструватимуть як свої твори, так і вміння малювати швидкі портрети.

Окрім того, спортивний майданчик збере представників різноманітних видів спорту, в тому числі роликового, вуличного, тенісного; американського футболу, слеклайну (ходіння по стропі). Літературний об’єднає виставку сучасної літератури, презентацію проекту коротких відеороликів «ЛітОметр», літературні читання. А hand made-майданчик – майстрів, котрі продемонструють твори в унікальних техніках ручної роботи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую