ye-logo.v1.2

Хмельничанам розкажуть, як будувати щасливі та гармонійні стосунки у сім'ї

Афіша 2477
Курс складатиметься з 7 зустрічей, на які запрошені кваліфіковані та цікаві спікери
Курс складатиметься з 7 зустрічей, на які запрошені кваліфіковані та цікаві спікери. Фото: www.detstvo.info

Cоціальна ініціатива “Хтось не зробить” запроваджує курс лекцій “Ліцензія на шлюб”.

Сьогодні, 16 серпня, у Хмельницькому стартує курс лекцій «Ліцензія на шлюб», під час якого учасникам розкажуть, як побудувати справжні, міцні, щасливі, гармонійні стосунки. Організовує проект соціальна ініціатива «Хтось не зробить» благодійного фонду «Карітас». Основна мета лекцій - максимально проінформувати молодь в питаннях побудови щасливих стосунків.

"На основі власного досвіду та досвіду моїх друзів можу з впевненістю сказати, що до серйозних стосунків потрібна певна підготовка. Це має бути, перш за все, праця над собою. Також важливо усвідомлюати, що ти будуєш стосунки не з іншим собою, а з іншою особою. А ця особа є інакшою, інакше мислить, інакше дивиться на світ. Знання таких елементарних речей суттєво збереже вам нерви та полегшить життя. Так і виникла ідея курсу. Це також чудова нагода перевірити свій вибір в екстремальних умовах. Адже на завершення курсу планується виїзд в Карпати на вікенд. Не бракуватиме таких моменті в і в ході курсу" - зауважує координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

Курс "Ліцензія на шлюб", що буде корисним як для молодих пар, що планують одружитися, молодих сімей, сімей «зі стажем», також і для неодружених молодих людей. Для всіх, хто хоче навчитися будувати стосунки, а також перевірити вже існуючі. Цим проектом організатори прагнуть акцентувати увагу на необхідності та корисності підготовки до такого важливого кроку, як шлюб.

Курс складатиметься з 7 зустрічей, на які запрошені кваліфіковані та цікаві спікери. Дати зустрічей: 16, 19, 23, 25, 30 серпня та 5, 8 вересня. Початок о 19:00 годині. Наступна лекція відбудеться завтра, 19 серпня. Місце зустрічі - вулиця Молодіжна 2/3a (Центр розвитку "Простір"). Попередня реєстрація обов’язкова. Вартість повного курсу складає (7 зустрічей) – 150 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую