ye-logo.v1.2

Науковці, письменники та ілюстратори: у Кам'янці відбудеться культурний форум «Кам’яний острів»

Афіша 1777
Вхід на усі заходи – безкоштовний
Вхід на усі заходи – безкоштовний. Фото: www.kam-pod.gov.ua/

Форум триватиме упродовж трьох днів.

У п'ятницю, 22 вересня в Кам'янці відбудеться II культурний форум «Кам’яний острів». Триватиме він до 24 вересня. Кам’янчани і гості міста зможуть насолодитися цікавими арт-проектами, послухати унікальні лекції з генеалогії, стати слухачами презентацій книжкових новинок.

«Цьогоріч ГО «Творче об’єднання письменників і художників «Stone Island»» долучила до форуму ще більшу кількість науковців та культурних діячів, причому з шести міст України. Програма заходів, які відбуватимуться на різних локаціях – у залі Магдебурзького права, на історичному факультеті, d прес-центрі міської ради, дворику НІАЗ «Кам’янець», виставковій залі, - розрахована на три дні. Так, у рамках форуму запланована виставка живопису «Міфи і творива» художниці з Києва Ангеліни Ісаханової, надзвичайно цікава аудіо вистава «Марення» творчого об’єднання «Театр вух» із Одеси, творча зустріч «Котики врятують світ» книжкового ілюстратора Олени Павлової, благодійний концерт органної музики, вечір еротичної поезії», - повідомляють у міській раді.

Також запланували приїзд київського соціолога Катерини Тягло, володарів престижної літературної премії «Коронація слова» Тетяни Белімової та Андрія Процайла з презентацією шоу-роману «Яйце-райце, або Мільйон на мрію» иа багатьох інших.

«Основна мета такого заходу – урізноманітнити культурне життя міста, зробити Кам’янець майданчиком літературних зустрічей, зібрати «під одним дахом» різних громадських діячів та активістів, - кажуть організатори. – Це – другий форум. Сподіваємося на підтримку кам’янчан. Адже ми плануємо з кожним роком розширювати програму заходів і покращувати рівень організації».

Детальна програма II культурнного форуму «Кам'яний острів»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую