ye-logo.v1.2

У Хмельницькому дасть концерт українка, яка прославилася на всю Європу завдяки мистецтву малювання піском

Афіша 2029
. Шопен отримав гучну славу ще за життя
. Шопен отримав гучну славу ще за життя . Фото: надане організаторами

Майстриня покаже програму "Шопен. Мелодія життя, намальована піском" під акомпанемент фортепіано.

 У Хмельницький 11 жовтня завітає переможниця проекту «Польща має Талант» Тетяна Галіцина. Українка завоювала Європу майстерністю пісочної анімації. У філармонії вона покаже програму "Шопен. Мелодія життя намальована піском".

Тетяна Галіцина - талановита українка, що прославила Україну на всю Європу за допомогою мистецтва малювання піском. У Польщі про неї говорять, що вона світова Ікона мистецтва пісочної анімації. Початком її слави стала перемога в проекті «Польща має Талант», а далі концерти в різних куточках світу принесли їй міжнародну славу, визнання і
любов глядачів.

Наразі Тетяна Галіцина - засновник і творчий керівник студії "Galitsyna Art Group" і входить в список топ - 5 кращих в світі майстрів мистецтва малюнка піском.

«На прем'єрі свого шоу Тетяна обіцяє показати невідоме про генія за допомогою піску під його ж неповторні музичні композиції. Шопен отримав гучну славу ще за життя - перед ним схилялися артисти, поети, музиканти (Лист, Шуман, Мендельсон, Берліоз, Гейне, Міцкевич, Делакруа), висловлюючи публічно своє безкрає захоплення. Шопен - основний композитор в репертуарі провідних піаністів світу», - розповідають організатори.

Шоу нового формату Тетяни Галіциної відбудеться 11 жовтня в приміщенні обласної філармонії о 19 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую