ye-logo.v1.2

Любителів детективних романів запрошують на літературне побачення з відомим письменником

Афіша 1545
Книжками Богдана Коломійчука уже зацікавилися кіношники й збираються знімати серіал під робочою назвою «Лемберг»
Книжками Богдана Коломійчука уже зацікавилися кіношники й збираються знімати серіал під робочою назвою «Лемберг». Фото: lviv.web2ua.com

Буде нагода поспілкуватись з автором та отримати автографи.

У Хмельницькому 17 листопада відбудеться презентація нової книги майстра пера і шпаги, творця улюблених ретро-детективів Богдана Коломійчука. Письменник презентує "Візит доктора Фройда".

Ця книга – черговий роман з циклу пригод львівського комісара Адама Вістовича. В 1904 році у Відні, а згодом і у Львові стається серія жорстоких убивств. Розслідування Вістовича перетворюється на безкомпромісну дуель між ним та вбивцею, якого нарекли Віденським Упирем. Знешкодження Упиря стає для комісара Вістовича справою честі, адже на кону не тільки його професіоналізм та багаторічний досвід, а й насамперед – життя коханої жінки. Несподівано свою допомогу комісарові пропонує вже славетний на той час віденський психоаналітик Зигмунд Фройд. Однак для кього Упир – це передусім об’єкт наукового дослідження, а вже потім злочинець.

Присутні матимуть змогу поспілкуватися з автором та звісно ж отримати автографи. На зустріч з письменником Богданом Коломійчуком запрошують всіх охочих.

Презентація роману відбудеться у четвер, 17 листопада, о 15:00 годині в центральній міській бібліотеці (вулиця Подільська, 78).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую