ye-logo.v1.2

Кам'янчанин, який колов жінок на вулицях міста, сяде у в'язницю на п'ять років

2464
Нападником виявився 38-річний мешканець Кам
Нападником виявився 38-річний мешканець Кам'янець-Подільського району, який трохи більше 2-х років тому переїхав на Поділля з Криму. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Затримали зловмисника ще у травні.

Сьогодні, 14 грудня, Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав 38-річного місцевого жителя винним у вчиненні злочинів, передбачених  частиною 4 статті 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. У Нацполіції області повідомляють, що зловмисника засудили до 5 років позбавлення волі.

“Увесь особовий склад Кам’янець-Подільського відділу поліції був зорієнтований на пошук зловмисника, який у період з 27 квітня по 12 травня нападав на місцевих жительок і колов їх невідомим предметом. Загалом таких випадків було зафіксовано 10. Усі потерпілі — молоді дівчата віком від 16 до 28 років. Затримали зловмисника 14 травня на території дитячої поліклініки по вулиці Пушкінській”, - додають правоохоронці.

Нападником виявився 38-річний мешканець Кам’янець-Подільського району, який трохи більше 2-х років тому переїхав на Поділля з Криму. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, та крадіжки.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую