ye-logo.v1.2

До Хмельницького з концертом приїде віолончеліст зі Швейцарії

Афіша 1569
У Хмельницькому концерт «Віолончельні таланти України» відбудеться 11 лютого
У Хмельницькому концерт «Віолончельні таланти України» відбудеться 11 лютого. Фото: denisseverin.com

Хмельничанам він відкриє віолончельні таланти України.

«Віолончельні таланти України» – це міжнародний проект Дениса Северіна, професора Женевського університету музики та Бернського університету мистецтв. Тому на концерті, окрім нього самого, а також піаністки зі Швейцарії, виступить чимало українських віолончелістів з Хмельницького, Івано-Франківська, Ужгорода, Тернополя, Харкова і Львова.

Насолодитися інтернаціональним виконанням творів Вівальді, Гайдна, Лисенка та інших відомих композиторів хмельничани зможуть вже у суботу, 11 лютого.

Концерт розпочнеться о 17:00 годині в органному залі обласної філармонії.

Вартість квитків – 40-50 гривень.

Довідка:

Денис Северін – професор Вищої Школи Музики у Женеві і Вищої Школи Мистецтв у Берні (Швейцарія), де він викладає гру на віолончелі, а також камерну і старовинну музику.

У 1996 він закінчив Московську Державну Консерваторію ім. Петра Ілліча Чайковського і aсистентуру-стажування (клас проф. Дмитра Георгійовича Міллера). А з 1996 по 2003 рр. продовжив навчання у Женевській консерваторії, Музичній Академії Базеля і Консерваторії старовинної музики у Швейцарії.

Зараз Денис Северін є президентом міжнародної благодійної асоціації «Мистецтво без кордонів, Базель» і учасником організаційного комітету ESTA Schweiz (European String Teachers Association). Також він проводить літні майстер-курси у Німеччині, Франції, Польщі, Росії і Бразилії. Регулярно бере участь в міжнародних фестивалях по всьому світу і концертує у залі ім. Королеви Єлизавети у Лондоні, Concertgebouw (Амстердам), Musikverein (Відень), Konzerthaus (Берлін), залі ім. Лютославського у Варшаві, Київській філармонії та інших відомих концертних майданчиках.

Фото: oblfilarmonia.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую