ye-logo.v1.2

У справі еколога Гуменюка, який насмерть збив жінку, більшість свідків не прийшли на суд

Кримінал 5488

Заслухали лише трьох свідків.

Сьогодні, 1 березня, у Хмельницькому відбулося чергове судове засідання у справі начальника Держекоінспекції області Віталія Гуменюка. Посадовець ще 16 жовтня 2014 року у центрі Хмельницькому на своєму позашляховику на смерть збив літню жінку. ДТП сталася на перехресті вулиць Володимирської і Соборної.

Перше судове засідання у справі відбулось 20 лютого. Тоді на суд з'явився сам підозрюваний і один із синів загиблої жінки Олексій Слищук. Свідки не прийшли. У ході судового засідання Віталій Гуменюк повідомив, що вину свою повністю заперечує і покази даватиме після дослідження всіх доказів у справі.

Тому сьогодні, 1 березня, суд заслухав свідків. Із більше десяти заявлених, з'явилось лише троє. Через це суд переніс слухання справи на 20 березня.

“Інші свідки, які були заявлені стороною обвинувачення не прийшли, тому ми не можемо проводити подальший розгляд справи. Необхідно повторно направити виклики свідкам, які сьогодні не з'явилися”, - зазначив прокурор Віктор Арсенюк.

На суд прийшли потерпілий і обвинувачений

За словами старшого сина потерпілої Олексія Слищука, відразу після похорону матері, слідчий йому і брату казав, що очевидців тих подій дуже мало.

Обвинувачений заперечує свою вину

“Коли відразу після похорону ми з братом прийшли до слідчого, він сказав, що існує проблема з тими свідками, які були очевидцями, які бачили, як він наїжджав. Такі, що вже бачили факт, що відбувся є. Коли нам зачитували обвинувачення, проходило більше 10 свідків. Адвокати підозрюваного до цього списку додали ще кілька осіб”, - розповідає Олексій Слищук.

Потерпілий розповідає, що у справі проходить більше 10 свідків

Каже, що відразу після трагедії Гуменюк розповідав йому, що не спеціально наїхав. У потерпілого було співчуття до обвинуваченого.

Суд перенесли на 20 березня

“Для нас це горе і для родини Гуменюка теж велика біда. Він же нам говорив, що він наїхав, але він не спеціально. У нас з братом було співчуття до нього. Але коли сказав, що він нічого і нікого, і не винен, то я вирішив - покарання має бути найсуворіше”, - додає постраждалий. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую