ye-logo.v1.2

Кам’янчанам покажуть «Два погляди» двох фотохудожників

Афіша 2029
 Виставка триватиме упродовж місяця
Виставка триватиме упродовж місяця. Фото: kam-pod.gov.ua

У місті відбудеться одна виставка і дві лекції від фотографів з Кам’янця і Хмельницького.

У Кам’янці-Подільському відбудеться виставка художньої фотографії Юрія Савіна і Сергія Аніськова. Виставка зазивається «Два погляди», і відкриють її у вівторок, 14 березня, в РЦКМ «Розмай» (вулиця Шевченка, 31).

Відтак о 16:00 годині поціновувачі фотомистецтва зможуть не лише оглянути світлини авторів, а й поспілкуватися з ними.

Виставка триватиме упродовж місяця. Вхід – вільний.

Цього ж дня, до відкриття фотовиставки, в коледжі культури і мистецтв відбудеться публічна лекція Сергія Аніськова «Як жити, фотографувати й при цьому радіти життю» та Юрія Савіна – про секрет вдалих фотографій та участь й перемогу у фотоконкурсах.

У подарунок студенти, які навчаються кіно- фото- відеосправі, отримають науково-методичну літературу та фотокаталоги від Юрія Савіна.

Довідка:

Юрій Савін – голова Кам’янець-Подільського фотоклубу «Погляд», член Національної спілки фотохудожників України, працівник Державного історичного музею-заповідника. Пропонує глядачам жанров фото і стріт-фото (мить, яка мала свій початок й продовжувалась після стоп-кадру).

Сергій Аніськов – хмельничанин, теж член НСФХУ, практичний психолог, координатор Хмельницького фотоклубу, автор й куратор багатьох фотопроектів. На виставці покаже психологічний портрет й стріт-фото.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую