ye-logo.v1.2

Відомий хмельницький фотограф проведе лекцію для любителів у книгарні «Є»

Афіша 2672
Фотолекція відбудеться у книгарні «Є»
Фотолекція відбудеться у книгарні «Є». Фото: з архіву

Вхід на захід – вільний.

У Хмельницькому відбудеться фотолекція Сергія Аніськова «Життя як фотоапарат: на чому фокусуєшся, те й бачиш».

На заході він розповість про життя з фотокамерою, про те, хто такий «фотолюбитель», чим творчість відрізняється від ремесла, про рамки в житті та у фотороботах, про психологію у фотомистецтві, та багато-багато іншого. Зокрема фотограф розкаже про брендування міста і нові листівки про Хмельницький.

Усе це можна буде почути вже в п’ятницю, 17 березня, у книгарні «Є» (вул. Проскурівська, 2). Початок – о 18:00 годині. Вхід – вільний.

Довідка: Сергій Аніськов – член Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ), фотомитець, куратор фотовиставок та мистецьких проектів, практичний психолог, громадський діяч, координатор Хмельницького фотоклубу. Учасник групи «Проскурівська четвірка». Автор проектів: «Хмельницький і хмельничани», «Face India», «Сквоти», «Психологічний портрет воїна АТО» (у м. Відень, Університет Фройда). «Майдан. Історія протесту». Куратор проекту «Майдан як Надія». Позиціонує себе як стрит-фотограф та фестивальний фотограф. Автор 15 персональних фотовиставок, учасник 33-х колективних виставок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую