ye-logo.v1.2

Озброєні правоохоронці та люди в балаклавах. Що вимагають активісти від депутатів облради?

Політика 3955
Депутатів зустрічали молодики у балаклавах
Депутатів зустрічали молодики у балаклавах. Фото: автора

Майже сотню питань порядку денного планують розглянути депутати Хмельницької обласної ради під час пленарного засідання.

Ще до початку сесії депутатів та усіх присутніх зустрічали молодики з жовто-блакитними, червоно-чорними прапорами та партійними «Свободи» і «Сокіл», які вишикувалися на площі перед входом до адмінбудівлі.

А навпроти, на вході та всередині приміщення охороняли усіх озброєні Нацгвардійці. За попередніми даними пленарне засідання охороняють понад півсотні правоохоронців.

В залі вимоги частини активістів озвучив голова хмельницької обласної Свободи Олег Лопатовський.

Своє звернення він адресував начальнику ГУ Нацполіції у Хмельницькій області Миколі Семенишину. Вимагали звільнити патріотів, проти яких порушені кримінальні справи, в тому числі і проти Віктора Бурлика, який нещодавно розтрощив пропускний пункт на вході в облдержадміністрацію.

За фактом порушено кримінальне провадження відкрите за статтею 296 частиною другою Кримінального кодексу України «Хуліганство», яке було вчинено групою осіб.

Однак офіційно правоохоронці ще не висунули підозру нікому, адже як повідомили у поліції, поки осіб офіційно ми ще не встановили.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую