ye-logo.v1.2

Депутат облради розгромив турнікет в адмінприміщенні і приніс його на стіл президії

Політика 7284

Після "погрому" люди, які прийшли до адмінприміщення, скандували "Банду геть".

В перерві, яку оголосили у пленарному засіданні депутати обласної ради, Віктор Бурлик розтрощив турнікет, який спорудили на вході у адмінприміщення. Прохідний пункт, у якому сиділи чергові із Національної поліції і перевіряли документи і пропуски у тих, хто проходив у приміщення, розбили на друзки: потрощили вікна. рами, а турнікет і взагалі принесли у сесійну залу і поклали на стіл, на місці де зазвичай на пленарних засіданнях сидить голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук.

Нагадаємо, турнікет встановили у листопаді минулого року. Голова ОДА Олександр Корнійчук тоді пояснив, що його встановили згідно з розпорядженням облдержадміністрації та листа Управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області від 20 вересня 2016 року, в якому йдеться про «синій» рівень терористичної загрози (потенційної загрози) для Хмельницької області Антитерористичним центром при СБУ України. 

Турнікет поклали на місце, де мав би сидіти голова Хмельнциької ОДА Олександр Корнійчук, якого на сесії не було.

У грудні минулого року депутати двічі піднімали питання про знесення турнікету, але перший раз голосів не вистачило, а ось друга спроба була більш результативною, хоча турнікет продовжував стояти. До сьогоднішнього дня.

"Прохідну" загородили стрічкою й усім довелося виходити з приміщення через внутрішній двір.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую