ye-logo.v1.2

«Україна має талант. Діти-2»: як 12-річний Артем Харченко підкорив глядачів телешоу (ВІДЕО)

Суспільство 8335
Артем Харченко пройшов до наступного раунду шоу Україна має талант. Діти-2
Артем Харченко пройшов до наступного раунду шоу Україна має талант. Діти-2. Фото: ГО Мистецька сотня Гайдамаки

Юний волонтер зі Старокостянтинова виступив на талант-шоу та отримав три «Так» від суддів.

 25 березня на телеканалі «СТБ» вийшов черговий сезон шоу «Україна має талант. Діти-2», участь в якому взяв Артем Харченко, який попри свою важку хворобу намагається допомагати воїнам, співає власні пісні для бійців та є володарем нагрудного знаку «За вільну Україну. АТО».

Артем, в якого  діагностували саркому Юінга тазобедренного правого суглобу четвертої стадії, прийшов на талант-шоу, щоб перемогти. А виграні гроші витратити не на власні потреби, а придбати бокс для пересадки кісткового мозку.

Артем Харченко з групою підтримки. Фото: ГО "Мистецька сотня "Гайдамаки".

Його зворушливий виступ довів Славу Фролову (один із членів журі) до сліз, а зала та всі судді аплодували стоячи. Артем заспівав авторську пісню «Мамо, ти не плач». Звісно, хлопець почув одноголосне «так». Після його виступу інший член журі – Ігор Кондратюк, заявив, що дуже пишається тим, що Артем у свої 12 років, попри те, що потрапив у скруту, розуміє біль інших людей. «Це не всім дано, - додав Кондратюк. – Я бажаю тобі перемогти в твої боротьбі з недугами, ти дуже талановитий і я б хотів, щоб у твоєму житті все склалося так, як ти хочеш».

Пропонуємо вашій увазі відео виступу Артема Харченка та телешоу каналу «СТБ»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую