ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали активістів, які вимагали гроші в одного із керівників комунальних підприємств області

Кримінал 2072
Під час вимагання грошей за невтручання в діяльність посадовця затримано громадських активістів
Під час вимагання грошей за невтручання в діяльність посадовця затримано громадських активістів. Фото: khmel.gp.gov.ua.ua.index.html

Активісти обіцяли не перешкоджати призначенню керівника.

Учора, 27 березня, правоохоронці затримали громадських активістів, які вимагання в одного із керівників комунальних підприємств області 600 доларів США. У прокуратурі області кажуть, що кошти вимагав член громадської організації «Хмельницький майдан» та так званий представник територіальної громади в Хмельницькому за не перешкоджання при призначенні та перебуванні керівника комунального підприємства області на посаді.

«Під час одержання коштів активістів викрили «на гарячому» та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманим запобіжного заходу», - додають у прокуратурі.

За фактом слідчі Національної поліції в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за правопорушення, передбачене частиною 2 статті 189 (вимагання вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює галузевий відділ прокуратури області.
 

 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую