ye-logo.v1.2

Йога, їжа і скакалки: як Кам’янець відкриватиме туристичний сезон (ПРОГРАМА)

Афіша 3032
Цьогоріч місто дивуватиме спортивними подіями
Цьогоріч місто дивуватиме спортивними подіями. Фото: з архіву

Місто приваблює туристів новими цікавинками.

Кам’янець-Подільський готується приймати перших мандрівників нового туристичного сезону. Він стартує уже 21-23 квітня численними флешмобами, рекордами, марафонами і майстер-класами.

Цього року кам’янчани дивуватимуть туристів не історією, а спортом. Туристичний сезон проходитиме під гаслом «Кам’янець – активний, Кам’янець – спортивний». Відтак у програмі, крім традиційних ярмарків і майстер-класів, величезна кількість змагань. Заплановано навіть два спортивних рекорди.

Уже 21 квітня усіх охочих об 11 годині запрошують на Вали долучитися до заходу «Йога у Старому замку», який продовжиться і наступного дня.

Вже о 14.00 годині і до вечора - презентація, майстер-класи «Кам’янець спортивний» на площі Польський ринок. Там же о 19.00 відбудеться музично-розважальна програма «Тур-шоу».

Наступного дня, 22 квітня, о 9.00 годині розпочнеться реєстрація учасників І Всеукраїнського ТУРатлону «KANYON» на Алеї закоханих. Увесь день на площі Польський ринок вируватиме гастрономічний ярмарок «Ситий турист – активний турист!». Продовжиться він і в неділю.

З 9.00 до 16.00 в суботу триватиме всеукраїнський тенісний турнір «День гри». Крім того, о 9 годині розпочнеться відкритий Чемпіонат області з легкоатлетичного метання на честь олімпійських чемпіонів А. Бондарчука та Ф. Мельник. Змагатимуться спортсмени на тренувальній базі національного університету ім. І.Огієнка.

О 14 годині відбудеться фіксація рекорду України «Найбільша кількість людей, що стрибають на скакалках одночасно». Щоб пострибати або подивитися, як це роблять інші, треба прийти на міський стадіон ім. Г.Тонкочеєва.
Масовий забіг «Кам’янець спортивний» стартує о 15.00 годині на міському стадіоні. А в 15.30 годині там же розпочнеться велозаїзд «Кам’янець активний».

Офіційне відкриття туристичного сезону «Кам’янець активний! Кам’янець спортивний!» заплановане аж на 16.00 годину і відбудеться на площі Польський ринок.

О 18.30 годині гостей запрошують на танцювальний майстер-клас від керівника творчого об’єднання «Rumbero's Art-Group», україно-венесуельського хореографа Амадора Лопеса і флешмоб від учасників Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Перлина Поділля» та групи «Rumbero's». Захід відбудеться також на площі Польський ринок. Потім там же триватиме музично-розважальна програма «Тур-шоу».

Наступного дня, 23 квітня, з 9 години стартує напівмарафон «TWO FORTRESS – 2017». Учасники бігтимуть від Старого замку до Хотинської фортеці.

На 11.00 годину заплановане продовження Всеукраїнського тенісного турніру «День гри». У цей же час, об 11.00 годині фіксуватимуть ще один рекорд України «Найбільша кількість людей, які одночасно займаються йогою». Відбудеться це у туристичному комплексі «Старобульварний» (Вірменський бастіон).

О 15.00 годині в програмі - нагородження учасників напівмарафону «TWO FORTRESS – 2017» на площі Польський ринок.

Як зауважують організатори, у програмі можливі зміни, тому стежте за оновленнями. 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую