ye-logo.v1.2

Вогняне шоу, трюки і неймовірні декорації: у Хмельницькому покажуть унікальне шоу "Крижане серце"

Афіша 2722

Творці вистави розповіли про те, як готували “Крижане серце” і відбирали акторів.

Сьогодні, 30 березня в обласній філармонії покажуть виставу «Холодне серце», створена за мотивами найкасовішого за всю історію компанії мультфільму «WaltDisney» - «Крижане серце». Стрічка заснована на творі Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева».

Як розповідає режисер-постановник Тетяна Гребенюк, сценаристи «Діснея» планували зробити три сестри, але її залишили на другу частину мультику. Тому пані Тетяна разом із командою вирішили трошки випередити час і подарували життя третій сестрі.

“Ми працювали над виставою дружною командою. Допомагали хореографи, декоратори, група, яка займалась підбором музики, дизайнери костюмів. Загалом у виставі бере участь більше 30 осіб і 40 персонажів, маємо близько 50 костюмів”, - зазначає Тетяна Гребенюк.

За її словами, акторів вибирали з врахуванням того, щоб люди хотіли цим займатися насправді. До них були особливі вимоги, бо актори мали вміти співати, танцювати і грати.

Вистаку покажуть вперше у Хмельницькому

“Ми намагалися передати казку і магію. У виставі намагаємось показати, хто хороший, а хто поганий. Мультфільм більше орієнтований на дівчачу аудиторію. Ми додали чоловічі персонажі, внесли чоловічу харизму. Намагались розкрити кожного персонажа”, - розповідає режисер вистави “Крижане серце” Сергій Сакара.

Додає, що сама ідея постановки спектаклю народилася за рік до її реалізації. Приблизно 7 місяців тривав підготовчий процес. Робили акцент на тому, щоб глядач не відволікався, а був безпосереднім учасником вистави.

Творці обіцяють на сцені казку і магію

“Наша сюжетна лінія дуже відрізняється від мультфільму. В нас маленький глядач до останнього не знає, як закінчується вистава. Актори будуть виходити у зал і задіювати у казку малечу”, - каже пані Тетяна.

На сцені відбуватиметься неймовірне дійство.Фото: надали організатори

Вперше виставу “Крижане серце” показали напередодні нового року у Києві. Загалом актори вже близько 30 разів її ставили на різних сценах нашої держави. Учора спектакль показали вінницькій публіці, сьогодні її продемонструють хмельничанам.

 

Не пропустіть дивовижне шоу для всієї родини «Холодне серце» 31 березня о 18.00 годині в Хмельницькій обласній філармонії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую