ye-logo.v1.2

Невідомі обікрали атракціони у парку Чекмана: винесли двигуни, метал і криві дзеркала

Кримінал 7535
Злодії полюють на метал у парку
Злодії полюють на метал у парку. Фото: автора

На місці працюють правоохоронці.

У Хмельницькому в парку імені М.Чекмана «попрацювали» злодії. Обікрали атракціони: зняли огорожу, позабирали двигуни з каруселі та почистили навіть «Кімнату сміху», яку залишили без дзеркал. На події викликали поліцейських, усі обставини з’ясовує слідчо-оперативна група.

«Я відновив ці атракціони, я вклав кошти, вони працювали. А цього року майже щоночі щось крадуть. То двигуни вкрали, от зняли паркан, певно, мають прийти його вночі і винести. Щоб відновити те, що вкрали, необхідно десь 50 тисяч гривень. Сьогодні побачив, що обікрали ще й «Кімнату сміху»», - каже орендар атракціонів Володимир Рудой.

Обікрали навіть "Кімнату сміху"

Як розповідають працівники комунального підприємства «Парки і сквери м. Хмельницького», з «Кімнати сміху» вкрали дзеркала, крім того, пошкодили атракціони, зняли огорожу. Вартість дзеркал сягала від 3 до 6 тисяч гривень.

Вкрали двинун з каруселі

Як прокоментував речник патрульної поліції Роман Мартинюк, наразі правоохоронці опитують свідків та сподіваються, що знайти злодіїв допоможе відео з камер спостереження, розташованих поблизу атракціонів.

На місце приїхали спочатку патрульні, а потім слідчі

Огорожу злодії зняли, але ще не забрали

Слідчі оглядають місце крадіжки

Патрульні опитують свідків

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую