ye-logo.v1.2

Сімейні пари запрошують “підвищити кваліфікацію” і навчитись гармонійно розвивати свої стосунки

Афіша 2747
Ольга Нагорна розповіла про продовження курсу
Ольга Нагорна розповіла про продовження курсу. Фото: з архіву

Благодійний фонд «Карітас» продовжує курс лекцій «Ліцензія на шлюб».

Уже зовсім скоро, 20 квітня, у Хмельницькому стартує наступна частина проекту від Соціальної ініціативи «Хтось Не Зробить!» - курс «Ліцензія на шлюб. Підвищення кваліфікації». Організатори розповідають, що навчатимуться пари гармонійно розвивати свої стосунки у сім'ї.

«Навіть сімейні пари з великим «стажем» не застраховані від труднощів та непорозумінь. Стосунки в сім'ї – це те, над чим працювати потрібно постійно. Неможливо відразу все вирішити і жити собі разом без турбот аж до смерті. Адже життя постійно нас випробовує, - зауважує координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

«Ліцензія на шлюб. Підвищення кваліфікації» буде корисним як для молодих сімей, так і для сімей «зі стажем». Курс складатиметься з 6 зустрічей, на які запрошені кваліфіковані та цікаві спікери. Для участі необхідно зареєструватись тут до 20 квітня. Організатори обіцяють кваліфікований і практикуючих спеціалістів.

“Усі чекали продовження. Учасники минулорічного курсу питали, коли нарешті це станеться. Тренери будуть нові. Перша тема - вступна, ми коротко пригадає те, що у нас вже було, застосуємо арт-терпію, пізнаємо одне одного психологічно. На другому занятті вже працюватимуть запрошені інші спікери”, - додає Ольга Нагорна.

Дати зустрічей: 20, 27 квітня, 4, 11, 18, 24 травня. Початок о 18:30. Курс проходитиме за адресою вул.. Подільська, 124, в приміщенні Центру розвитку «Простір».

Минулого року хмельничанам відкрили секрет, як бути жінкою щасливого чоловіка і чоловіком щасливої жінки.

Читайте також: Хмельничанам розповіли, як збудувати щасливу сім'ї
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую