ye-logo.v1.2

На Хмельниччині синоптики прогнозують заморозки

Суспільство 2596
По області прогнозують заморозки
По області прогнозують заморозки. Фото: www.5.ua

Наприкінці тижня очікується дощ з мокрим снігом.

Через вторгненням арктичного повітря 18-22 квітня очікується холодна погода: вночі заморозки у повітрі 0-5°, на поверхні ґрунту 3-8°, температура вдень 2-9° тепла. Про це повідомляють у Державній службі надзвичайних ситуацій області. Також синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом, місцями сильні опади, пориви вітру 15-22 метрів за секунду.

За даними сайту sinoptik.ua, сьогодні 18 квітня, у Хмельницькому на зміну ясному ранку прийде хмарний день та похмурий вечір. Опадів не буде, а температура прогріється до +10 вдень. Заморозки до -2 обіцяють лише в ніч з 18 на 19 квітня. Вдень 19 квітня прогнозують +8 тепла, а 20 і 21 квітня буде трохи прохолодніше +5 і +6. У суботу, 22 квітня, у Хмельницькому прогнозують +9 вдень і опади - дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися.

Згідно із прогнозом Укргідрометцентру, по області заморозки від -1 до -3 будуть щоночі ночі аж до 22 квітня. Сьогодні, 18 квітня, температура вдень підніметься до +9, а завтра, 19 квітня, до +10. У четвер та п'ятницю (20 і 21 квітня) стовпчик термометра підніметься до +7. Дощ із мокрим снігом прогнозують у четвер. Опади також обіцяють вдень у суботу, 22 квітня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую