ye-logo.v1.2

Молода письменниця презентує у Хмельницькому гостросюжетний детектив

Афіша 2343
Від лауреатки конкурсу «Коронація слова», володарки спеціальної премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль»
Від лауреатки конкурсу «Коронація слова», володарки спеціальної премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль». Фото: book-ye.com.ua

Любителів інтригуючих історій запрошують на зустріч з авторкою.

У Хмельницькому молода авторка Ксенія Циганчук презентує гостросюжетний детектив «Коли приходить темрява». Презентація відбудеться у четвер, 20 квітня.

Книга – про загадкового рівненського маніяка, який вчиняє дедалі жорстокіші та цинічніші убивства. Практично до останніх сторінок лишається загадкою: хто ж убивця?

«Ставши першим, хто опинився на місці злочину, Назар тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява… Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною самим узятися за справу. Єдине, що їм відомо – вбивця щоразу звужує кола, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч… Інтуїція ніколи ще не підводила Назара, і він відчуває – лише маленьке зусилля, і він зазирне в очі вбивці…", - розповідається в детективі.

Презентація розпочнеться 20 квітня о 18.30 годині у книгарні «Є» (вул. Проскурівська, 2). Вхід вільний.

Довідково: Ксенія Циганчук – сучасна українська письменниця, яка народилася і мешкає в Рівному. За освітою – викладачка англійської та німецької мов. Друкувалася у рівненських періодичних видання, також її перу належить книжка «Дощ крізь сльози», що побачила світ у видавництві «Азалія». Лауреатка конкурсу «Коронація слова – 2016» і володарка премії Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль». Уперше за 16 років існування конкурсу «Коронація слова» домовленість про видання книжки була укладена прямо на сцені під час нагородження авторки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую