ye-logo.v1.2

Футбольна першість області: 10 голів та перша несподіванка

Спорт 2101
Матчі 2 туру заплановані на 6 та 10 травня
Матчі 2 туру заплановані на 6 та 10 травня. Фото: з архіву

Відбулися матчі першого туру обласного чемпіонату з футболу в Прем’єр-лізі.

У трьох матчах було забито 10 голів. Щоправда, відзначилися не всі команди, а лише три. Ще один поєдинок стартового туру пройде 3 травня, коли в Волочиську «Агробізнес-2» зіграє з ФК «Хмельницький».

Срібний призер минулого чемпіонату старокостянтинівський «Случ» в рідних стінах зіграв із «Енергетиком-Миклушем» з Нетішина. І результат поєдинку дещо прогнозований – «Случ» переміг 3:0. З таким же рахунком завершився і матч у Кам’янці-Подільському, де «Фортеця» приймала ФК «Дунаївці». Щоправда, перемогу в ньому святкували гості, а не господарі.

А ось поєдинок між МФК «Славута» та красилівським «Случем» завершився дещо несподіваним результатом. «Случ», який торік став бронзовим призером, не зміг переграти господарів, які минулої першості не грали в Прем’єр-лізі. «Ми першими пропустили, але потім змогли не лише зрівняти рахунок, а й повести, - каже граючий тренер красилівчан Лев Сергеєв. – Виграючи з рахунком 2:1 мали ще моменти, аби збільшити свою перевагу. Але не реалізували їх і зіграло старе футбольне правило – пропустили. Отож, 2:2».

Читайте також: Календар матчів обласної Прем’єр-ліги з футболу на 2017 рік

У наступному турі матчі також розтягнуться на два ігрових дні. 6 травня зіграють ФК «Хмельницький» - «Случ» (Старокостянтинів), «Случ» (Красилів) - «Енергетик-Миклуш» та ФК «Дунаївці» - МФК «Славута». А 10 травня в Волочиську зійдуться «Агробізнес-2» - «Фортеця».

Нагадаємо, участь у чемпіонаті Хмельницької області серед команд Прем’єр-ліги беруть 8 команд.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую