ye-logo.v1.2

Сотні людей попрощалися із бійцем АТО Віктором Афанасьєвим, який виховувався в інтернаті на Хмельниччині

Суспільство 3425
Хлопцю мало виповнитися лише 25 років
Хлопцю мало виповнитися лише 25 років. Фото: zakarpattya.net.ua

Віддали шану подвигу героя і військові, які знали юнака.

На Закарпатті, у Виноградові, днями поховали загиблого бійця АТО 24-річного Віктора Афанасьєва. Хлопець виховувався у Вовковинецькій школі-інтернаті та навчався в Чорноострівському аграрному ліцеї. А в 2014 році Віктор Вікторович пішов на службу в Збройні сили України за контрактом.

Провести в останню путь Віктора Афанасьєва до православної церкви Успіння Божої Матері на центральній площі Виноградова прийшли рідні, знайомі та просто небайдужі. Зустрічали його в місті живим коридором зі свічками та піснею «Плине кача...».

Віддали шану подвигу героя і військові, які знали юнака. Поминальну панахиду за полеглим воїном у неоголошеній війні відслужив священик, який свого часу і хрестив Віктора. Поховали його на цвинтарі міста Виноградів.

Як розповіла сестра загиблого Тетяна, Віктор служив солдатом 25-ї повітряно-десантної бригади. Через 2 місяці йому мало б виповнитися 25 років.

«Наша з Віктором рідна мати родом з Виноградова, тому тут його і поховали. Я вважаю, що людина має спочивати на рідній землі», - каже Тетяна.

Віктора поховали на рідній землі. Фото: надане сестрою Тетяною

За словами Тетяни, до інтернату їх з Віктором віддала бабуся, потім вони потрапили до прийомної сім’ї. Та згодом прийомні батьки відмовилися від Віктора. Так він потрапив на Хмельниччину.

Нагадаємо, Віктор Афанасьєв загинув 29 квітня неподалік Зайцевого, коли противник застосував гранатомети та стрілецьку зброю по позиціях однієї з бригад.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую