ye-logo.v1.2

У Хмельницькому виступить гурт зі США

Афіша 2616
Кількість квитків на концерт обмежена
Кількість квитків на концерт обмежена. Фото: з офіційної сторінки гурту у «Vk.com»

До міста «Arms and Sleepers» приїдуть уже втретє.

У рамках європейського турне, бостонський електронний дует «Arms and Sleepers» завітає до чотирьох міст України, зокрема – й до Хмельницького. У місті вони презентують новий альбом «Life Is Everywhere», який, зі слів музикантів, підкреслює необхідність співчуття і доброти у цьому самотньому і невизначеному цифровому столітті, підтверджуючи справжню мету мистецтва у нашому світі.

Концерт гурту відбудеться у вівторок, 13 червня, у літньому дворику обласного художнього музею (вул. Проскурівська, 47). Початок – о 18:00 годині.

Спеціально до події готується інсталяція художника Сергія Панасенка, як у представлять у дворі музею. Також на локації буде задіяний фудкорт та музичний супровід від діджеїв.

Квитки на концерт «Arms and Sleepers» у Хмельницькому можна придбати у кав'ярні «Тетріс» (вул. Проскурівська, 3), арт-центрі «MASLO» (вул. Староконстянтинівське шосе, 20/3), а також на сайті «2event.com». Їх вартість становить 150 гривень, у день події – 200 гривень.

В Україні концерти гурту також відбудуться у Львові (9 червня), Києві (10 червня), і Дніпрі (11 червня).

Довідка: «Arms and Sleepers» – айдіем/тріп-хоп/пост-рок дует Макса Льюіса і Мірци Раміча із Бостона (США). Зібравшись у 2006-му, хлопці встигли випустити близько 20 релізів. Мірца пояснив, що «назва гурту багато в чому описує світ, яким він є сьогодні, був у минулому, і можливо, залишиться у майбутньому. Поки багато хто б'ється і вбиває ("Arms" – "зброя"), інші ігнорують все це ("Sleepers" – сплячі)». Виступи гурту підтримуються синхронізованим кінематографічним відеорядом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую