ye-logo.v1.2

Юний волонтер Артем Харченко зі Старокостянтинова напише пісню для Дзідзьо

Культура 2558
Артемко напише пісню для Дзідзьо
Артемко напише пісню для Дзідзьо. Фото: talant.stb.ua

Артист обіцяв йому віддячити.

 Учасник «Україна має талант Діти-2» 12-річний Артем Харченко напише пісню для Дзідзьо, повідомляє stb.ua. Про це хлопчика попросив сам артист.

«За лаштунками я попросив Артема, щоб він написав для мене пісню. Я б дуже цього хотів. По-перше, це вже для нього якесь завдання, а, по-друге, який досвід! Боже, якби мене у 12 років хтось із відомих українських виконавців попросив написати пісню – я був би щасливий! Або хоча б так переживав за мене так, як я за нього! Звичайно ж, за пісню Артема я обов’язково віддячу», – поділився Дзідзьо, член журі «Україна має талант Діти-2.

Суддя також зазначив, що Артем – один з його фаворитів на шоу. За словами Дзідзьо, він інакше став оцінювати таланти учасників. Другий рік у суддівському кріслі змінив ставлення артиста до деяких виступів.

«Я був раніше дуже прісним. Думав, раз сам співаю, то талант – це співати. Але, коли я посидів в журі – я уважно придивився! Те, як дітки на пілоні ходять по повітрю і просто літають! Потім я спробував повторити елементи сам, але навіть до половини не зміг долізти, не кажучи вже про якісь трюки. Після цього я інакше подивився на танці, на пілон, гімнастику. Кожен талант по – своєму дивовижний », – сказав співак.

Нагадаємо, волонтер зі Старокостянтинова Артем Харченко став фіналістом шоу "Україна має талант Діти-2".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую