ye-logo.v1.2

Нові і вживані – «Авто в розстрочку» стало доступним і для хмельничан На правах реклами

Суспільство 2158

Вже кілька тижнів для жителів Хмельницької області працює оновлена програма «Авто в розстрочку від ПриватБанку».

Перевагами лізингу для фізичних осіб є: оперативність прийняття рішень про лізинг; мінімальний пакет документів (лише паспорт); оснащення авто системою моніторингу GPS; відсутність комісійних; на об’єкт лізингу не може бути накладено податковий арешт, обтяження третіх осіб і т.д; можливість змінювати моделі автомобілів без сплати їх повної вартості.

Програма поширюється на нові автомобілі, вартість яких не перевищує 800 тисяч гривень та на вживані авто з пробігом - вартістю до 600 тис. грн. Перший внесок має становити від 15-20%. Відсоткова ставка – 3,1% на залишок заборгованості, тобто фактичне подорожчання авто за рік складе 16%. Угода укладається на термін від 12 до 60 місяців.

Скористатися програмою «Авто в розстрочку» можуть клієнти ПриватБанку віком від 21 до 60 років, незалежно від місця роботи та виду діяльності. Процес оформлення угод складає 3-5 днів — цього достатньо, щоб клієнт міг сісти за кермо власного автомобіля.

Директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький каже – немає різниці де і в кого ви хочете придбати авто, ПриватБанк вам допоможе.

«Важливим в програмі «Авто в розстрочку» є те, що відтепер купити можна не лише новий автомобіль з салону, а й будь-який раніше вживаний. Немає жодної різниці, хто його реалізує — сайт, магазин чи фізична особа. Якщо клієнт хоче поповнити ряди подільських автомобілістів, ПриватБанк готовий йому у цьому допомогти», – переконує Юрій Браніцький.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую