ye-logo.v1.2

Справи «Ревізора»: від Ольги Фреймут до Миколи Тищенка

Суспільство 6010
Кримінальні провадження у справах ревізорів Кудряшової (ліворуч) та Фреймут (праворуч) закриті. Не виключено, що так буде і зі справою Миколи Тищенка
Кримінальні провадження у справах ревізорів Кудряшової (ліворуч) та Фреймут (праворуч) закриті. Не виключено, що так буде і зі справою Миколи Тищенка. Фото: колаж автора

Чим завершилися гучні справи щодо перешкоджання діяльності столичним ведучим під час зйомок їхніх шоу на Хмельниччині.

Вже минуло більше, ніж півроку, як Хмельницький опинився у центрі скандалу. В жовтні минулого року на всю Україну «прогриміла» інформація, що на одному з м’ясокомбінатів міста побили відому телезірку Ольгу Фреймут. Згодом, у грудні, побили іншу телеведучу – Наталію Кудряшову. А в травні цього року, в Кам’янці-Подільському, дісталося й Миколі Тищенку.

Нагадаємо, в жовтні 2016-го, в Хмельницькому знімали телешоу «Новий інспектор Фреймут. Міста», ведчуою якого є Ольга Фреймут. І, завітавши на підприємство «Проскурів м’ясо», за словами телеведучої, один чоловік сильним ударом в спину виштовхав її надвір. Фреймут звернулася до правоохоронців, а далі… «За нашими даними, вона більше не виходила на зв’язок з хмельницькими поліцейськими. На усі звернення слідчих, телезірка відповіла мовчанням, як наслідок – справу закрили», - каже Оксана Банкова, представниця Інституту масової інформації у Хмельницькій області, який стежить за ситуацією з дотриманням прав журналістів.

Через два місяці у Хмельницькому знімали інше шоу - «Ревізор: Магазини». І знову скандал. Цього разу зазнала травм ведуча Ольга Кудряшова. Як тоді розповіли в поліції, за версією досудового слідства, коли вона намагалася зайти в підсобне приміщення супермаркету «Колібріс», один із працівників прищемив ведучій руку. Та, за словами Оксани Банкової, й це провадження вже закрите. Причина – та сама. Кудряшова, як і Фреймут, не відповідала на звернення слідчих.

Найсвіжіший випадок стався в травні в Кам’янці-Подільському. Ведучий програми «Ревізор» Микола Тищенко потрапив до лікарні після бійки на зйомках в одному з готельно-ресторанних комплексів. «Схоже, і він не налаштований на співпрацю зі слідством, - припускає представниця ІМІ на Хмельниччині. – Я розмовляла зі слідчим, і виявляється, що Микола Тищенко й досі не пройшов судово-медичну експертизу, яка б підтвердила наявність у нього тілесних ушкоджень та їх ступінь. Журналіст не відповідає на дзвінки слідчих».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую