ye-logo.v1.2

Фарби холі, танці на пілоні і кіно: ювілейний «Green Fest» у Хмельницькому триватиме 24 години

Культура 4822
Традиційно на фестивалі відбудеться шоу фарб холі
Традиційно на фестивалі відбудеться шоу фарб холі. Фото: з архіву

Програма заходів.

Вже у суботу, 24 червня, у Хмельницькому відбудеться п'ятий ювілейний еко-фестиваль «Green Fest». Він пройде на території майбутнього Молодіжного парку, де на відвідувачів чекає безліч розваг, майстер-класів і концертів. Все розпочнеться з ранкової йоги о 6:00 годині, а закінчиться через добу у кінотеатрі Шевченка нічним кінопоказом.

Також у рамках «Green Festу» відбудеться квест, який розпочнеться о 14:00 годині. Щоб взяти у ньому участь, потрібно зіберати команду з 3-5 учасників і зареєструватися за телефоном: 098 123 00 17 (Оксана). Дві команди, які першими подолають квест, отримають безкоштовні квитки у кінотеатр.

Усі заходи відбуватимуться на території міського пляжу, яку поділять на вісім основних зон: головна сцена, спорт, розваги, розвиток, дітяча зона та інші.

Організатори обіцяють насичену програму на будь-який смак і вік.

А головною подією фестивалю стане презентація концепції Молодіжного парку. В міській раді зазначають, що цей проект – ще один крок до перетворення парку на платформу для культурної та соціальної взаємодії хмельничан зі збереженням його автентичності і природної привабливості.

 

Розташування зон відпочинку на міському пляжі. Фото: khm.gov.ua

Тим, хто хоче потрапити на відкриття, доведеться прокинутися раніше шостої ранку. Але сонними ви точно не будете: йога, фітнес, стрітбол і танці на пілоні зарядять енергією на увесь день.

Програма заходів зони «Спорт». Фото: khm.gov.ua

Наступною відкриють зону розвитку. О 9:00 годині розпочнеться виставка альтернативної енергетики від ХНУ, а з 10:00 години стартують лекції і майстер-класи з акторської майстерності, танців, складання кубика-рубика і навіть гри на музичному інструменті.

 

Програма заходів зони «Розвиток». Фото: khm.gov.ua

Також з 9:00 години відкривається зона від «Дитячої планети». У рамках фестивалю там влаштують різноманітні квести, конкурси та ігри для дітей. Відбудеться навіть запуск дронів і робота з 3D-принтерами.

 

Програма заходів зони «Дитячої планети». Фото: khm.gov.ua

Упродовж всього дня хмельничани зможуть й порозважатися: зіграти у «Криївку», познайомитися наосліп, пограти у настільні ігри, або взяти участь у квесті містом.

Також з 12:00 до 16:30 години діятиме акустична сцена, де виступатимуть Олександр Решетар (колишній бас-гітарист гурту «Epolets»), Льоша Маркес, Макс Бондар, Андрій Шамрай, гурт «Мальвати квадрати» і дует «Світло». А з 17:00 до 22:00 години у лаундж зоні гратимуть діджеї: «J:C», «A:U» і «Victor Sobkov».

Програма заходів зони розваг. Фото: khm.gov.ua

Розумники і юні науковці також зможуть «відірватися». Для них підготували одразу три зони: історичну, пластове містечко і наукову галявину. Там відбудеться лекція про астрономію, спогладання у телескоп на сонце, турнір з атомних шахів, середньовічна стройова підготовка і навіть майстер-клас із фехтування.

Програма заходів історичної зони, пластового містечка і наукової галявини. Фото: khm.gov.ua

Головна сцена діятиме з 16:00 години. Усе розпочнеться з традиційного підкидання фарб холі, продовжиться шоу мильних бульбашок, пінним шоу і завершиться виступами гуртів «Кімната Гретхен» і «Sinoptic».

Також о 18:00 годині відбудеться головна подія фестивалю – організатори презентують концепцію Молодіжного парку.

Програма заходів головної сцени фестивалю. Фото: khm.gov.ua

Усі романтики, кіномани і любителі нічних розваг також можуть порадіти. Для них з десятої вечора і до шостої ранку триватиме «Астрономічна ніч» у парку, розваги у антикафе «Друзі» і ніч кіно у кінотеатрі Шевченка.

Нічна програма заходів. Фото: khm.gov.ua

Тож обирайте розваги на свій смак.

Локація – територія Молодіжного парку (зелена зона міського пляжу).

Вхід – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую