ye-logo.v1.2

Фарби холі, бульбашки і пінна дискотека: як у Хмельницькому святкували ювілейний «Green Fest» (ФОТО)

Суспільство 6524


У Хмельницькому на молодіжному фестиваль... YeUa

Святкування триватимуть добу.

Сьогодні, 24 червня, у Хмельницькому триває молодіжний фестиваль «Green Fest». Захід уже вп'яте проводять в обласному центрі, аби привернути увагу проблеми забудови зеленої зони поблизу міського пляжу та створення на її території Молодіжного парку. Проте цьогорічний фестиваль провели востаннє, оскільки його мета уже помалу почала реалізовуватись.

На «Green Fest» традиційно працює кілька зон – «Розваги», «Голова сцена», «Дитяча планета», «Історична зона», «Розвиток» і «Спорт». Організовує його завжди ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" .

«Цьоріч ми перевершили масштаби минулорічного фестивалю – маємо більше 1 тисячі учасників та більше сотні кілограмів фарби холі. Я дуже сподіваюсь, що це останній фестиваль, бо він першопочатково має мету піднімати питання парку. Але коли це питання остаточно вирішиться, і я побачу рух , наприклад виділення коштів на реалізацію проекту, тоді парк стане майданчиком для різних подій. Створений простір буде фестивальним і дасть можливість знайти не одиному фестивалю, а десяткам», - розповідає керівник ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" Степан Кушнір.

За його словами, на ювілейному «Green Fest» співатиме кілька українських гуртів. Серед цьогорічних фішок, окрім фарб холі, зі сцени пускатимуть мильні бульбашки та організують справжню пінну вечірку. Степан каже, що на молодь виллють тонну піни.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую