ye-logo.v1.2

ТОП-7 вакансій на Хмельниччині за останніх три місяці

Суспільство 3157
Більше 14 тисячвакансій є доступними для подолян
Більше 14 тисячвакансій є доступними для подолян. Фото: realna-robota.volyn.ua

За даними сайту "Є", у лідерах швеї, водії, прибиральниці, вантажники, бухгалтери, продавці та оператори.

У Хмельницькій обласній службі зайнятості наразі є більше 14 тисяч вакансій. У середньому заробітня плата по кожній становить трохи більше 3 тисяч гривень. Проаналізувавши пошук вакансій на сайті «Є» за останній три місяці, можна виокремити ТОП-7 найпопулярніших. До сімки увійли швачки, водії, прибиральниці, вантажники, бухгалтери, продавці та оператори.

Найприбутковішою виявилась професія швеї. Їм обіцяють заробітну плату до 8000 тисяч гривень. Продавцям у середньому пропонують 4-5 тисяч гривень, така ж ситуація із зарплатнею у операторів.

За даними сайту jobs.km.ua, найчастіше працівники шукають роботу у сфері торгівлі – 27%, значно менше у виробництві – 12%, сфері обслуговування – 10%, керівні посади - 8%.

В обласній службі зайнятості повідомляють, що найбільший попит спостерігався на трактористів різної кваліфікації (1800 вакансій, заробітна плата від 3200 до 10 000 гривень), водіїв (заробітна плата від 4000 до 8000 гривень), продавців (від 3200 до 4500 гривень).

«Є попит на офіціантів, барменів (близько 300 вакансій), токарів, фрезерувальників, шліфувальників. Затребувані менеджери (управителі) в усіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, економісти та інженери з досвідом роботи, лікарі, вчителі, бухгалтера. Крім того, існує потреба в робітниках найпростіших професій — підсобні робітники, прибиральники, двірники, вантажники та інші», - йдеться у повідомлені служби зайнятості.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую