ye-logo.v1.2

Про нових гравців на ринку електроенергії запрошують поговорити хмельничан

Суспільство 1926
Фото: ua.112.ua

Обговорять питання під час круглого столу.

У вівторок, 11 липня, хмельничан запрошують поговорити про взаємодію існуючих та нових гравців ринку електроенергії в Україні. Зустріч на тему “Малий бізнес та малі мережі: нові гравці на ринку електроенергії” проведуть у конференц-залі сервісного центру Хмельницькобленерго. 

"На ринках електроенергії з’являється все більше гравців, що не потрапляють під застарілі визначення “монополія” та “споживач”. Десятки мільйонів бізнесів та домогосподарств стали проз’юмерами (prosumers) – тобто виступають одночасно споживачами та виробниками електроенергії. Сотні енергетичних кооперативів та малих мереж вже сьогодні створюють нові бізнес-моделі, які було важко уявити ще вчора. Вони активно співпрацюють із існуючими гравцями ринку – великими мережами та виробниками електроенергії, творячи справді інклюзивні (відкриті для різноманітних учасників) ринки електроенергії", - додають організатори зустрічі.

Із учасниками круглого столу спілкуватимуться: Зінченко Андрій, експерт РПР, керівник спільнотних проектів ГО Greencubator; Юлія Усенко, голова Всеукраїнської Агенції Інвестицій та Сталого Розвитку; Іван Бондарчук, старший юрист, керівник енергетичної практики компанії ILF.

Закордонний досвід буде обговорюватись у зв’язку із нещодавно прийнятим законом “Про ринок електричної енергії”, що створив передумови для участі малих гравців та кращого регулювання роботи малих мереж.

Місце проведення: м. Хмельницький, конференц-зал сервісного центру
Хмельницькобленерго (вул. Соборна, 57/2). Час: 11 липня, 13:00 – 17:00, реєстрація починається о 12:30. Для участі в заході обов’язковою є реєстрація. Адреса тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую