ye-logo.v1.2

Цього тижня хмельницький режисер презентує комедію «Довкола кіно»

Культура 2896
Кадр з фільму «Довкола кіно»
Кадр з фільму «Довкола кіно». Фото: з facebook-сторінки Олександра Шеремети

Хмельничани побачать короткометражку задовго до її офіційної прем’єри.

«Довкола кіно» – дебютна робота молодого режисера з Хмельницького Олександра Шеремети. За стилем – це короткометражна комедія про наші бажання, мрії та комічні ситуації, що трапляються на шляху до них. Кіно, як ідея та вид мистецтва, проходить шовковими нитями через всю фабулу фільму. І те, на що здатні люди заради нього, хмельничани побачать першими, адже офіційна прем’єра цієї короткометражки запланована на 22 вересня.

На допрем’єрному показі Олександр Шеремета також розповість, як зняти кіно в Україні без бюджету, що робити із вже готовим фільмом, а також поділиться думками щодо майбутнього і перспектив ураїнського кіно.

Довідка: Олександр Шеремета – режисер, продюсер, сценарист та композитор. Є автором музичного супроводу поетичного спектаклю «Інверсія», який саме закінчив всеукраїнський тур 15-ма містами України. У всіх творчих доробках у царині: кіно, композиції, графіки, є самоучкою.

Організатори кажуть, що найголовніша мета його візиту до рідного міста – запалити серця кінематографістів-початківців і на власному досвіді показати, що усе можливо.

Олександр Шеремета (на фото – праворуч) не лише написав сценарій до фільму, а й зіграв у ньому роль.
Фото: з facebook-сторінки режисера

Фільм «Довкола кіно» покажуть у неділю, 23 липня, в приміщенні книгарні «Є» (вул. Проскурівська, 2). Початок – о 17:00 годині. Вхід – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую