ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» уклало угоду ще з двома новачками

Спорт 2536
Степан Рижук (праворуч) ще до початку чемпіонату зіграв за Поділля контрольний матч у Красилові, в яому відзначився забитим голом
Степан Рижук (праворуч) ще до початку чемпіонату зіграв за Поділля контрольний матч у Красилові, в яому відзначився забитим голом. Фото: з архіву

Новобранцями хмельницького клубу стали захисник та голкіпер.

Хмельницьке «Поділля», яке 22 липня в рідних стінах зіграє проти івано-франківського «Прикарпаття», продовжує активно працювати на трансферному ринку. Черговими новачками клубу стали голкіпер Назар Харчук та захисник Степан Рижук.

«У Вінниці отримав травму Сергій Дворник, а тому нам необхідно було шукати когось на цю позицію, але з перспективою залучення футболіста до змагань в U-19, - каже президент «Поділля» Євген Бейдерман. – І тренерський штаб зупинився на 17-річному Назарові Харчуку. Це наш вихованець, але був у системі львівського «УФК-Карпати» та грав вищій лізі ДЮФЛ України». Не виключено, що вже 22 липня Назар буде на лаві запасних.

Ще одним новачком став Степан Рижук. 22-річний захисник є уродженцем Антоніни Красилівського району. На професійному рівні захищав кольори тернопільської «Ниви», «Інгульця» та «Інгульця-2» з Петрово.

«Думаю, це не останні новачки, - каже Євген Станіславович. – Ми перебуваємо в активному пошуці футболістів, які можуть посилити нашу гру».

Нагадаємо, у це міжсезоння лави «Поділля» поповнили не лише власні вихованці, й футболісти з інших областей - Артем Бельчич, Сергій Швець, Вадима Українець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую