ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують порибалити на День міста

Афіша 4146
Хмельничан запрошують порибалити на День міста
Хмельничан запрошують порибалити на День міста . Фото: ukr-online.com

Долучитися до святкової риболовлі можуть всі охочі.

Вже цими вихідними хмельничани святкуватимуть День Міста. Цього року Хмельницькому виповнюється 586 років (з часу першої писемної згадки). Відтак у День Міста на хмельничан чекають різноманітні заходи, зокрема й змагання під назвою «Проскурівська рибалка».

Змагання відбудуться у неділю, 24 вересня, на другий день святкування Дня міста, на міському пляжі поблизу кафе «Малібу». Реєстрація учасників - на місці проведення змагань, з 7.00 до 7.30 години.

«Якщо в душі ви - рибак і не можете без активного відпочинку, якщо любите відпочити біля водойми, пропонуємо вам відчути радість і азарт від спортивної риболовлі», – пишуть на сайті міської ради.

Змагання проводитимуться серед усіх охочих та команд структурних підрозділів міської ради і комунальних підприємств.

«Серед учасників змагань буде проведено жеребкування, визначено сектори. Переможців визначатимуть за найбільшою вагою наловленої риби . На найспритніших чекатимуть нагороди та призи», - розповів начальник управління молоді та спорту Сергій Ремез.

У міські раді додають, що спіймана у Південному Бузі риба залишається учасникам змагань. Найменшу рибу, яку не дозволено для риболовлі, буде випущено у водойму.

Змагання триватимуть до 11 години. Нагородження переможців відбудеться о 12.00.

«Усіх, хто завітає на спортивне дійство, частуватимуть юшкою. Також, організатори обіцяють майстер-класи для дітей від рибалок та концертні виступи» – зазанчають у міській раді.

Отож, змагання «Проскурівська рибалка» відбудеться у неділю, 24 вересня, на міському пляжі поблизу кафе «Малібу».

Читайте також: до Дня міста у Хмельницькому проведуть танцювальний флешмоб

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую